Noordoostpolder; alle windrichtingen

Door het jaar heen en op alle mogelijke locaties in de Noordoostpolder maak ik foto’s. Zonder een specifiek thema.

Hoe dat tot stand komt? Tijdens mijn omzwervingen  in de Noordoostpolder- vaak fotoshoots of roofvogelactiviteiten- noteer ik veelbelovende locaties waarvan ik denk dat er een mooie plaat te schieten valt. Vervolgens bedenk ik dan onder welke omstandigheden ik dat dan wil doen: het gewenste eindresultaat bepaalt dan wanneer ik daar de foto ga maken. Dat kan een zonsondergang zijn of juist een zonsopkomst. Of iets met veel wolken of een dreigende lucht.  Als de weersvoorspellingen óf de actuele situatie dat dan aangeven is het zaak om op tijd op de locatie te zijn.  En in een enkel geval ben ik bij toeval op een plek en zijn de omstandigheden van dien aard dat het vráágt om een foto. dat gebeurt niet heel vaak, maar toch…Dan is het een kwestie van de camera van de achterbank grijpen en hopen dat de goeie lens erop zit! 

Deze resultaten zie je op deze pagina.